Η Λίβερπουλ έκανε… περίπατο (1-3) στο Ντα Λουζ και έθεσε γερές βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Μπενφίκα και σκοπεύει να τελειώσει τη δουλειά στο Νησί.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν ο λόγος που το σκορ διατηρήθηκε σε φυσιολογικά επίπεδα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις κατέβασε… ρολά στις προσπάθειες των Reds.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ο Γιούργκεν Κλοπ δε δίστασε να τον αποθεώσει μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Γερμανός κόουτς έσταξε… μέλι για τον Βλαχοδήμο, επισημαίνοντας πως ήταν ο καλύτερος παίκτης της Μπενφίκα.
«Ο τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερός τους παίκτης απόψε. Έκανε κάποιες πάρα πολύ καλές επεμβάσεις. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι και προχωράμε» ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.