«Εσβησε» τις ελπίδες της Ιταλίας ο Ινφαντίνο
Με μια λιτή τοποθέτηση, ο Τζιάνι Ινφαντίνο έβαλε τέλος στα… όνειρα της εθνικής Ιταλίας.
Τις τελευταίες μέρες σηκώθηκε μπόλικη «σκόνη» γύρω από τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Το γεγονός πως απέκλεισε 2.000 γυναίκες από τον αγώνα προκριματικών κόντρα στον Λίβανο, έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ανοίγει ένα… παράθυρο αποκλεισμού για την παρέα του Ανσαριφάρντ και wild card στην Ιταλία.
Ωστόσο, όπως φαίνεται, όνειρο ήταν και πάει για την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Τζιάνι Ινφαντίνο κλήθηκε να σχολιάσει το ντόρο που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, βάζοντας ουσιαστικά μια και καλή τέλος στις ελπίδες της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
«Ας είμαστε σοβαροί, παρακαλώ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση», ήταν το σχόλιο του προέδρου της FIFA για την εθνική Ιταλίας και το Μουντιάλ του Κατάρ.
- Ραδιόφωνο: Ζήτημα συγκινήσεως
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου-Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
- ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ
- Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: «Δεν φοβάμαι τα μικρόβια… Συνήθιζα να σνιφάρω κοκαΐνη από καθίσματα τουαλέτας»
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)



