
Πάτρα: Κλείδωσαν το «Taxis» του Μάνου Δασκαλάκη με εισαγγελική εντολή
Όταν το «Taxis» είναι κλειδωμένο δε μπορεί να γίνει ούτε εξουσιοδότηση.
Σε μία νέα αποκάλυψη για την υπόθεση στην Πάτρα και τον Μάνο Δασκαλάκη προχώρησε ο Κώστας Τσουρός μέσα από το Mega Καλημέρα, μία ημέρα μετά την προφυλάκιση της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού.
Με εισαγγελική παρέμβαση κλείδωσαν το «Taxis» του 30χρονου άνδρα από την Πάτρα. Με άλλα λόγια, δεν μπορεί κανείς -ούτε ο ίδιος, ούτε ο λογιστής του- να εισέλθει στο οικονομικό προφίλ του στην εφορία και να κάνει την οποιαδήποτε αλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο, φαίνεται πως ξεκινά η έρευνα και για τα οικονομικά στοιχεία που σχετίζονται με τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς.
Κοινή φορολογική δήλωση με την Ρούλα
Το «Taxis» είναι απολύτως συνδεδεμένο, τόσο με τις τραπεζικές συναλλαγές, όσο και με τα ακίνητα που έχουμε στην κατοχή μας και ενδεχόμενες μεταβολές τους.
Ακόμα, αν το «Taxis» είναι κλειδωμένο δε μπορεί να γίνει ούτε εξουσιοδότηση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου έκαναν κοινή φορολογική δήλωση.
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών
- Αντίστροφη μέτρηση για να κλείσουν τα σχολεία – Πότε τελειώνουν οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή