
Γιάννης Μπέζος: Ο διάσημος ηθοποιός που είναι ο γαμπρός του
Είναι μαζί οκτώ χρόνια και ο έρωτάς τους δεν κρύβεται
Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.
Μαζί έχουν μια κόρη, την Ηρώ, η οποία έχει πάρει το ταλέντο τους και διαγράφει τη δική της πορεία στην υποκριτική.
Η 33χρονη τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες στον κινηματογράφο αλλά και σε θεατρικές παραγωγές.
Την ίδια ώρα, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς έχει βρει στον έρωτα στο πλευρό του Μιχάλη Τιτόπουλου.
Πρόκειται για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον γιο της Ελένης Ράντου στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις».
Είναι μαζί 8 χρόνια και δεν διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους.
Μάλιστα, ο γαμπρός έχει αποκαλύψει ότι έχει γνωρίσει και τον μέλλοντα πεθερό.
Σε συνέντευξή του, στην εκπομπή «Στούντιο 4», έχει αναφερθεί στο πως γνωρίστηκαν με την Ηρώ Μπέζου αλλά και πως γνώρισε τον πατέρα της.
«Ναι είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Με την Ηρώ πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και αργότερα αναπτύχθηκε κάτι το οποίο κατέληξε να είναι σχέση, την ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Στην αρχή με έβλεπε μόνο ως φίλο. Η ίδια είπε όχι στην αρχή… Αυτό δεν με πτόησε. Από τότε μου βγήκε κάτι συντροφικό… Είναι περίεργο να δουλεύεις με την σύντροφό σου. Έχει και τις άσχημες πλευρές να μοιράζεσαι τόσο καθημερινά πράγματα», έχει πει.
Για τον Γιάννη Μπέζο και τη γνωριμία τους έχει αποκαλύψει: «Τον θαύμαζα τον Γιάννη Μπέζο. Αισθανόμουν τόσος σίγουρος για την σχέση μου, που δεν ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Πριν καν συμβεί οτιδήποτε, είχαμε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχα μεγαλώσει μαζί του. Οπότε είχαμε μια επαφή».
Θυμηθείτε τη συνέντευξή του
- Κολομβία: Δολοφόνησαν 21χρονη έγκυο 8 μηνών και πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Σαλαμίνα: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
- Σκαλόνι: «Δεχόμαστε ασταμάτητη κριτική από ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν» (pic)
- Πολιτική αντιπαράθεση για την ακρίβεια – Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην οικονομία, λέει η αντιπολίτευση
- Καραμέρος: Ανακοίνωσε την ένταξή του στην ΕΛΑΣ – «Όχι στην πρώτη θέση, αλλά στο κατάστρωμα»
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγγέλλει διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Κούβα και τη Νικαράγουα



