
Ολυμπιακός Β’: Με Φαντιγκά και Κανέ κόντρα στην Ξάνθη
Οι δύο παίκτες συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη (6/4, 15:00).
Με τους Μπαντιουγκού Φαντιγκά και Μαμαντού Κανέ στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Β’ στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη (6/4, 15:00), για την 29η αγωνιστική της Super League 2.
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τρίτης (5/4) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση στα Πηγάδια.
Σε αυτή βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Φαντιγκά και Κανέ από την πρώτη ομάδα και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Με προπόνηση στο κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός U23 ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής απέναντι στην Ξάνθη (Τετάρτη 6/4, 15:00).
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.
Αναλυτικά:
Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Α. Μπα, Κωστή, Νταμπό, Φαντιγκά, Καλογερόπουλος, Κανέ, Κινκουέ, Κίτσος, Κλίτσα, Μαρίνος, Ντόι, Πινακάς, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Τζολάκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης.
- Η Οδύσσεια σε ένα λεπτό από το καστ της ταινίας και σε δακτυλικό εξάμετρο
- Κυψέλη: Οι ρωγμές του τρόμου, η άρνηση των κατοίκων για μερεμέτια και οι απαιτήσεις για ασφάλεια
- Ιαπωνία: Η δήμαρχος της Γιαβάτα θα πάρει τέσσερις μήνες άδεια μητρότητας – Και πολλοί άνδρες δηλώνουν έξαλλοι
- Marfin: Νομική αντιμετώπιση δημοσιευμάτων και αναρτήσεων για την 46χρονη προαναγγέλλει δικηγόρος της
- Αργεντινή: Οι μεγάλες ανατροπές που έφεραν την «αλμπισελέστε» στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Κιλκίς





