Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Σαν νομικοί δεν μπορούμε να περιφρονήσουμε το τεκμήριο αθωότητας. Αναφέρομαι στις σκηνές κατά την προσαγωγή της κατηγορουμένης στον ανακριτή. Ήδη αυτή την υπόθεση την έχουν εκτιμήσει και αναλύσει 4 θεσμικοί φορείς της δίωξης και τη δικαιοσύνης. Όλα αυτά συνιστούν ένα προσωρινό τεκμήριο ισχυρών ενδείξεων ενοχής. Αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Νομίζω όμως ότι πρέπει να ακουστεί ότι το τεκμήριο αθωότητας δεν πρέπει να περιφρονείται. Ο μαζικός προπηλακισμός της κατηγορουμένης μου αφήνει στενάχωρη εντύπωση, αλλά και το ότι κανείς από το περιβάλλον της δεν έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας» σημείωσε ο κ. Δημητρίου.

Την ίδια ώρα, λίγα λεπτά πριν τις 9 η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα κρατηθεί σε ειδικό κελί.

«Γίνεται έρευνα για άλλα περίεργα περιστατικά που έχουν γίνει στον κύκλο της κατηγορουμένης και αν έχει εμπλοκή. Ο τομέας της ψυχιατρικής θα μας απασχολήσει σε αυτή την υπόθεση, ωστόσο αν αποδειχθεί ότι έχει διαπράξει τα εγκλήματα, δεν νομίζω ότι υπάρχει νόσημα που της μειώνει τον καταλογισμό για τις πράξεις της», τόνισε ο κ. Δημητρίου.

«Είναι ζήτημα το αν μπορούν να αντληθούν στοιχεία μετά από τόσα χρόνια για τα άλλα δύο παιδιά. Δεν πιστεύω ότι οι γιατροί δεν υποψιάστηκαν κάτι. Τώρα μιλάμε όλοι γιατί η υπόθεση έχει λάβει δημοσιότητα. Σε μια μικρή πόλη φανταστείτε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ποιος θα πάρει την ευθύνη να καταγγείλει τέτοιου είδους περιστατικά;», ανέφερε ο ίδιος κλείνοντας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr