Ρούλα Πισπιρίγκου: «Προφυλακίστηκε – Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;» – Το σχόλιο του Θανάση Κατερινόπουλου
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Σχόλιο για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο Twitter, με τους ακόλουθους του να απαντούν με απανωτές δικές τους αναρτήσεις.
«Προφυλακίστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;», έγραψε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η ανάρτηση στο Twitter
Προφυλακιστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;
— Θανασης κατερινοπουλος (@4diYsxbvi89PDGO) April 4, 2022
Επιμένει για ύπαρξη περισσότερων δραστών
Από την πρώτη στιγμή ο κ. Κατερινόπουλος είχε υποστηρίξει ότι υπάρχουν δράστες και όχι ένας δράστης, που είναι οι ίδιοι και στους τρεις θανάτους των παιδιών.
Σαφείς αιχμές δε έχει αφήσει ο κ. Κατερινόπουλος και για τον πατέρα των παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, τόσο για την εμπλοκή του στην όλη υπόθεση όσο και για τη στάση που κρατάει μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Τονίζοντας ότι η υπόθεση είναι περισσότερο πολύπλοκη από ότι πιστεύεται μέχρι σήμερα, ο κ. Κατερινόπουλος προτείνει στις Αρχές να εξετάσουν και την ύπαρξη ασφαλειών ζωής για τα παιδιά.
«Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί» είπε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνονας τις υποψίες του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «κρατάει με κάτι» τον Μάνο Δασκαλάκη πατέρα των παιδιών.
- Νομικό κενό από το…1871! – Γιατί οι Αμερικανοί πολίτες δυσκολεύονται να αγγίξουν νομικά την ICE
- Για πρώτη φορά βλέπουμε κάποιους από τους 200 εκτελεσθέντες κομμουνιστές της Καισαριανής
- Deals με Τραμπ – Δεν είναι πάντα… αυτό που φαίνεται
- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανοίγει την κάνουλα της ρευστότητας για τις κεντρικές τράπεζες
- Το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας κατέσχεσε τεράστιο φορτίο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό
- Η Ρωσία μέσω της Μαρία Ζαχάροβα διαψεύδει τον θάνατο Ναβάλνι από δηλητήριο βατράχου


