
Νέα μεταφορά αφρικανικής σκόνης έως την Πέμπτη
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Ένα νέο επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης προς τη χώρα μας αναμένεται από σήμερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Ένα νέο επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης προς τη χώρα μας αναμένεται από σήμερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Οι συγκεντρώσεις σκόνης εκτιμάται ότι θα διατηρηθούν αυξημένες έως και την Πέμπτη 7 Απριλίου, ενώ από την Παρασκευή 8 Απριλίου θα υποχωρήσουν. Περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν το Ιόνιο, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, «αύριο Τετάρτη θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, η αφρικανική σκόνη θα απομακρυνθεί πρόσκαιρα, από την Πέμπτη όμως αναμένεται νέο βαρομετρικό χαμηλό που θα σηκώσει και πάλι σκόνη και θα φέρει λασποβροχές.
«Βελτίωση του καιρού την Παρασκευή και το Σάββατο με νέο κύμα κακοκαιρίας να επηρεάζει τη χώρα μας από την Κυριακή με λίγο πιο δροσερές αέριες μάζες από την κεντρική Ευρώπη που θα φέρουν βροχές στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας» σημείωσε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία




