
Καλά νέα από τους «Θεσμούς»
Βρέθηκαν στην Αθήνα
Τούτες τις δύσκολες για ολόκληρο τον κόσμο μέρες βρέθηκαν στην Αθήνα οι ξεχασμένοι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών «Θεσμών». Αυτή τη φορά για την πρόοδο του Ταμείου Ανάκαμψης και τις επόμενες εκταμιεύσεις. Οι συναντήσεις με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη πήγαν εξαιρετικά καλά, όπως διαβεβαιώνουν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
«Δεν υπάρχουν θέματα, ούτε αμφισβητήσεις, το πρόγραμμα τρέχει κανονικά, μέχρι τώρα έχουμε λάβει προκαταβολή 3,7 δισ. ευρώ, εντός του Απριλίου θα εκταμιευθεί η πρώτη δόση άλλων 3,6 δισ. ευρώ και προπαρασκευάζεται η κατάθεση του αιτήματος για τη δεύτερη δόση ύψους 1,8 δισ. ευρώ» σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός.
Οπως εξηγεί ο κ. Σκυλακάκης, προσεχώς θα αρχίσουν να εξελίσσονται με ταχύτητα τα μεγάλα προγράμματα του «Εξοικονομώ», της ψηφιακής αναβάθμισης του κράτους, των αγροτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με την ελπίδα πάντα να ανοίξει κάποιο παράθυρο ελπίδας σε τούτη την τόσο σκοτεινή περίοδο.
- Τραγωδία στο φαράγγι του Αμπά: Ένας θάνατος χωρίς απαντήσεις εδώ και 7 μήνες
- Παράγοντας Οδύσσεια: Πώς η επική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν ανασταίνει τις κλασικές σπουδές
- Η μεταρρύθμιση των συντάξεων -με άρωμα Σουηδίας- τρομάζει τους Γερμανούς
- Τραγωδία στη Μεσσηνία: Πώς πνίγηκε το 6χρονο αγοράκι στην πισίνα
- Τείλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Παντρεύτηκαν πριν το γαμήλιο πάρτι;
- Χαλάνδρι: 17χρονος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα


