Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλά νέα από τους «Θεσμούς»

Καλά νέα από τους «Θεσμούς»

Βρέθηκαν στην Αθήνα

Τούτες τις δύσκολες για ολόκληρο τον κόσμο μέρες βρέθηκαν στην Αθήνα οι ξεχασμένοι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών «Θεσμών». Αυτή τη φορά για την πρόοδο του Ταμείου Ανάκαμψης και τις επόμενες εκταμιεύσεις. Οι συναντήσεις με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη πήγαν εξαιρετικά καλά, όπως διαβεβαιώνουν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

«Δεν υπάρχουν θέματα, ούτε αμφισβητήσεις, το πρόγραμμα τρέχει κανονικά, μέχρι τώρα έχουμε λάβει προκαταβολή 3,7 δισ. ευρώ, εντός του Απριλίου θα εκταμιευθεί η πρώτη δόση άλλων 3,6 δισ. ευρώ και προπαρασκευάζεται η κατάθεση του αιτήματος για τη δεύτερη δόση ύψους 1,8 δισ. ευρώ» σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός.

Οπως εξηγεί ο κ. Σκυλακάκης, προσεχώς θα αρχίσουν να εξελίσσονται με ταχύτητα τα μεγάλα προγράμματα του «Εξοικονομώ», της ψηφιακής αναβάθμισης του κράτους, των αγροτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με την ελπίδα πάντα να ανοίξει κάποιο παράθυρο ελπίδας σε τούτη την τόσο σκοτεινή περίοδο.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024