
Γιώργος Λιάγκας: «Θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα»
Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, και πήρε θέση.
Με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα ασχολήθηκε το «Πρωινό».
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/4) το κατώφλι του γραφείου της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας για να απολογηθεί.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις της υπόθεσης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εκφράσει την άποψή του on air.
Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή:
«Το παιδί αυτό δεν σκοτώθηκε μόνο, δε δολοφονήθηκε. Το παιδί βασανίστηκε επί εννέα μήνες από την ίδια του τη μάνα, αν αποδειχθεί η κατηγορία.
Η λύτρωση όλης της Ελλάδας θα είναι να αποδειχθεί ότι αυτή η γυναίκα είναι αθώα και κάποιος τρελός γιατρός πήγε και σκότωσε τα παιδιά… Δεν ξέρω! Εγώ θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι η μάνα είναι αθώα. Αλήθεια σας λέω.
Με έχει στοιχειώσει όλη αυτή η ιστορία ότι μία μάνα βασάνιζε ένα παιδί εννέα μήνες. Και του ‘δινε… του ΄δινε… Και δεν άντεξε και του έδωσε τη χαριστική βολή. Φώναζε βοήθεια με κάθε τρόπο».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Άνδρος: Το χρονικό της βύθισης του «CORSAGE C» – Ο πλοίαρχος αποκοιμήθηκε στο πηδάλιο – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Συνεργασία του δήμου Αλεξανδρούπολης με πόλεις της Γερμανίας
- Δυναμική παρέμβαση φοιτητών στο Μέγαρο Μαξίμου – «Τα σχέδια για αναθεώρηση του άρθρου 16 δεν θα περάσουν»
- Κρήτη: «Φύγε, θα γίνει το κακό» – Οι εκκλήσεις της οικογένειας στον 20χρονο μετά το θανατηφόρο τροχαίο το 2023
- Ο Πολ Όστερ ήταν φίλος μου – H Σίρι Χούστβεντ μελετά την αγάπη και την απώλεια


