Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλο γυναικών: Ο Θρύλος της Ευρώπης έτοιμος για το back to back

Πόλο γυναικών: Ο Θρύλος της Ευρώπης έτοιμος για το back to back

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού τον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague με την Ουίπεστ, με τις Ερυθρόλευκες να διαλύουν με 18-11 την ουγγρική ομάδα και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου, που είχε κατακλύσει το Παπαστράτειο, οι παίκτριες του Αλεξάντερ Τσίριτς έκαναν… πάρτι και απέδειξαν ότι είναι έτοιμες για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία. Ένα ακόμα ευρωπαϊκό. Για να γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού.

Η γυναικεία ομάδα πόλο των Πειραιωτών σήμερα (17:00), έχοντας τη βοήθεια των οπαδών της, θα προσπαθήσει απέναντι στη Σαμπαντέλ για το back to back. Οι Ερυθρόλευκες θα παλέψουν και θα τα δώσουν όλα για τη δεύτερη σερί Ευρωλίγκα και τρίτη συνολικά στην ιστορία τους.

Οι Ερυθρόλευκες είχαν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο το 2015, ενώ πέρσι επέστρεψαν στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας στον τελικό την πανίσχυρη Ντουαϊσβάρος με 7-6. Φέτος ετοιμάζονται για έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο. Μέσα στον Πειραιά, μπροστά στον κόσμο τους. Με πάθος, ψυχή και τσαμπουκά. Έχοντας την ποιότητα που χρειάζεται για να φθάσουν στο back to back και να γράψουν ιστορία. Να κάνουν περήφανους όλους τους Έλληνες. Να γεμίσουν με χαρά και περηφάνια όλη τη χώρα. Όπως έκαναν πέρσι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν κατακτήσει φέτος ήδη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Τον περασμένο Νοέμβριο, όταν πήραν το Σούπερ Καπ, νικώντας στο Παπαστράτειο την πανίσχυρη Κίνεφ Κίρισι με 14-11. Σήμερα το απόγευμα οι παίκτριες του Αλεξάντερ Τσίριτς θα ψάξουν ένα ακόμα ευρωπαϊκό. Έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο, με τον Ολυμπιακό να είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και μια από τις καλύτερες στην ιστορία του ευρωπαϊκού πόλο.

Τα τελευταία χρόνια η γυναικεία ομάδα πόλο του πειραϊκού συλλόγου έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα (2015, 2021), μία φορά το Len Trophy (2014) και δύο φορές το Σούπερ Καπ Ευρώπης (2015, 2021). Σπουδαίες επιτυχίες, που έχουν γιγαντώσει το μύθο του Ολυμπιακού και έχουν μετατρέψει τον πειραϊκό σύλλογο σε Θρύλο του ευρωπαϊκού πόλο.

Οι τίτλοι του Ολυμπιακού:

Euroleague: 2
Len Trophy:1
Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ: 2
Πρωταθλήματα Ελλάδας: 12
Κύπελλα Ελλάδας: 3
Ελληνικό Σούπερ Καπ: 1

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024