Δίπλα στα κορίτσια του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει το παρών στο «Παπαστράτειο» για τον μεγάλο τελικό του πόλο.
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν άλλο ένα… ραντεβού με την ιστορία. Οι «ερυθρόλευκες» διεκδικούν το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τους τρόπαιο και αυτήν την ώρα αντιμετωπίζουν στο «Παπαστράτειο» την Σαμπαντέλ στο μεγάλο τελικό της LEN Euroleague.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει το παρών στο «Παπαστράτειο» και παρακολουθεί από κοντά τον μεγάλο τελικό των κοριτσιών.
Ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» ενισχύει τις προσπάθειες των παικτριών του Αλεξάντερ Τσίριτς, έτσι ώστε να βρει… καταφύγιο στο μεγάλο λιμάνι ακόμη μία ευρωπαϊκή κούπα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στις εξέδρες του «Παπαστράτειου» πλάι στον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντουρή.
Δείτε φωτογραφίες από τον τελικό του πόλο:
- Καιρός: Υποχωρεί η παγωνιά – εξπρές, άνοδος έως και 10 βαθμούς στη θερμοκρασία
- Πρωτοχρονιά: Πανηγυρική δοξολογία στη Μητρόπολη με παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας
- Ντένβερ Νάγκετς: Μετά τον Γιόκιτς, τραυματίστηκε και ο Βαλαντσιούνας (vid)
- Stranger Things χωρίς spoilers: Το φινάλε «έριξε» ξανά το Netflix – η δεύτερη φορά σε ένα μήνα
- Πρωτοχρονιά με αλκοτέστ στους δρόμους της Αττικής – 62 θετικά τεστ σε πάνω από 6.000 ελέγχους
- Wall Street: SpaceX, OpenAI και Anthropic ετοιμάζονται για ιστορικές IPO
