«Πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα για τις συνεχείς επιτυχίες» ανέφερε ο κ. Μώραλης υπογραμμίζοντας ότι η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε πως παραμένει η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη.
Η τρίτη Ευρωλίγκα και ο έκτος ευρωπαϊκός τίτλος
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Μώραλη έχει ως εξής:
«Στο κατάμεστο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο Πειραιά η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε πως παραμένει η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη γεμίζοντας, για ακόμα μια φορά με υπερηφάνεια την Ελλάδα και τον Πειραιά! Σε έναν υπέροχο τελικό επικράτησε της ισπανικής Σαμπαντέλ και παρέμεινε στον «θρόνο» της.
»Αυτή είναι η τρίτη Ευρωλίγκα που κατακτά η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού (2015, 2021 και 2022) και συνολικά ο 6ος Ευρωπαϊκός τίτλος στην ιστορία της! Πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα για τις συνεχείς επιτυχίες. Τη διοίκηση, τους προπονητές, τις αθλήτριες!
»Συγχαρητήρια φυσικά και στον κόσμο του Ολυμπιακού μας που για ακόμα μια φορά βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, δημιουργώντας στο κολυμβητήριο μια υπέροχη ατμόσφαιρα!!».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)