«Βόμβα» έριξε ο Τζόρντι Μπερτομέου σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «MaxBet radio»! Ο CEO της διοργάνωσης τόνισε ότι είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν οι ρωσικές ομάδες στην Euroleague, ενώ ξεκαθάρισε πως εάν παραμείνει η κατάσταση όπως είναι τώρα, δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πως έχει κυλήσει η σεζόν μέχρι τώρα. Δυστυχώς, είχαμε ξανά κάποια προβλήματα εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία».
Για το πότε και αν θα επιστρέψουν οι ρωσικές ομάδες στις διοργανώσεις: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει μετά το Final Four. Θα δούμε πως θα είναι οι συνθήκες τότε. Εάν παραμείνει η κατάσταση όπως είναι τώρα, το βλέπω πολύ δύσκολο να επιστρέψουν οι ρωσικές ομάδες. Τότε θα χρειαστεί να προτείνουμε κάποια πράγματα στις ομάδες».
Για το πως αξιολογεί το Eurocup και πόσες ομάδες θα προκριθούν στην Ευρωλίγκα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη διοργάνωση. Έχει δείξει υψηλή ποιότητα, αλλά μία μόνο χρονιά δεν αρκεί για να αξιολογηθεί. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά με το συγκεκριμένο φορμάτ. Ο κάτοχος θα παίξει σίγουρα στην Ευρωλίγκα. Θα έπαιζε και ο φιναλίστ, αλλά η Μονακό εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs και έτσι δεν γίνεται».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.