
Φρανκ: «Μακάρι να συνεχίσει στην Μπρέντφορντ ο Έρικσεν»
Ο Τόμας Φρανκ εύχεται να δει τον Κρίστιαν Έρικσεν να συνεχίζει στην Μπρέντφορντ και μετά το καλοκαίρι.
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πραγματοποίησε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού μέσω της Premier League και της Μπρέντφορντ, που του έδωσε την ευκαιρία να πατήσει ξανά χορτάρι.
Οι «σφήκες» έδωσαν το πάτημα στον Δανό μεσοεπιθετικό να δείξει ότι είναι πλέον απόλυτα έτοιμος για κάθε πρόκληση και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, καθώς κατάφερε μέχρι και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά και να βρει δίχτυα στο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια.
Πλέον έχει γίνει πολύ αγαπητός στην αγγλική ομάδα και ο προπονητής της, Τόμας Φρανκ, τόνισε πως θα ήθελε πολύ να δει τον Έρικσεν να συνεχίζει στην Μπρέντφορντ και μετά το καλοκαίρι.
«Ο Κρίστιαν το απολαμβάνει στην ομάδα μας και φυσικά κι εγώ και όλοι θα θέλαμε να τον δούμε να συνεχίζει και μετά το καλοκαίρι. Βέβαια τίποτα δεν πρόκειται να υπάρξει πριν από το καλοκαίρι, αλλά μακάρι να παραμείνει μαζί μας».
- Λίβανος: «Ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις κατά κυανοκράνων, λέει ο Γκουτέρες
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ


