
Φρανκ: «Μακάρι να συνεχίσει στην Μπρέντφορντ ο Έρικσεν»
Ο Τόμας Φρανκ εύχεται να δει τον Κρίστιαν Έρικσεν να συνεχίζει στην Μπρέντφορντ και μετά το καλοκαίρι.
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πραγματοποίησε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού μέσω της Premier League και της Μπρέντφορντ, που του έδωσε την ευκαιρία να πατήσει ξανά χορτάρι.
Οι «σφήκες» έδωσαν το πάτημα στον Δανό μεσοεπιθετικό να δείξει ότι είναι πλέον απόλυτα έτοιμος για κάθε πρόκληση και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, καθώς κατάφερε μέχρι και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά και να βρει δίχτυα στο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια.
Πλέον έχει γίνει πολύ αγαπητός στην αγγλική ομάδα και ο προπονητής της, Τόμας Φρανκ, τόνισε πως θα ήθελε πολύ να δει τον Έρικσεν να συνεχίζει στην Μπρέντφορντ και μετά το καλοκαίρι.
«Ο Κρίστιαν το απολαμβάνει στην ομάδα μας και φυσικά κι εγώ και όλοι θα θέλαμε να τον δούμε να συνεχίζει και μετά το καλοκαίρι. Βέβαια τίποτα δεν πρόκειται να υπάρξει πριν από το καλοκαίρι, αλλά μακάρι να παραμείνει μαζί μας».
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
- Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]
- «Τρελάθηκε» ο Παρέδες στο τέλος: Έπιασε από τον λαιμό τον Γκαρσία και έριξε αγκωνιά στον Γκάβι (vid)
- Ποια είναι η Σαμπάνα Μαχμούντ η πιθανή υπουργός Οικονομικών του Μπέρναμ
- «Χρυσάφι» από τη FIFA στην Ισπανία – Πόσα χρήματα θα πάρει η «φούρια ρόχα» με την κατάκτηση του Μουντιάλ

