Προμηθέας: Συμφώνησε και υπέγραψε ο Φράνκαμπ
Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Προμηθέας υπογράφωντας τον Κόνερ Φράνκαμπ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Παίκτης του Προμηθέα είναι από σήμερα ο Φράνκαμπ. Οι Πατρινοί προχώρησαν σε μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ του, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Κόνερ Φράνκαμπ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Για να ανακοινωθεί και επίσημα ο πρώην γκαρντ του Ρεθύμνου, θα πρέπει να αποδεσμευτεί ο Αμπντούλ Γκάντι. Ο Φράνκαμπ αναμένεται στην χώρα μας την Τρίτη 5 Απρίλη, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Προμηθέα στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό, παίρνοντας γεύση από τη νέα του ομάδα και τους συμπαίκτες του.
Με την Ζενίτ στην φετινή σεζόν στη Euroleague μέτρησε σε 15 λεπτά συμμετοχής 7.8 πόντους και 1.4 ασίστ μέσο όρο (42.9% στα τρίποντα) δίνοντας έτσι σημαντικές λύσεις στο σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ.
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Βλέπει» Τζόλη η Ρόμα
- Άρσεναλ, η τέχνη του να υποφέρεις
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
- Δίκη Μαραντόνα: Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή στην καρδιά του θρύλου της μπάλας
- Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε από μικρή φίλη του Ολυμπιακού στο Πριγκιπάτο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442