X Factor: Πέρασε στο bootcamp με το πιο δύσκολο τραγούδι
Η Ηλέκτρα Ασιθιανάκη διάλεξε το «Purple Rain» του Prince και κέρδισε τέσσερα ενθουσιώδη «ναι» από την κριτική επιτροπή.
Η διαγωνιζόμενη του «X Factor» σπούδαζε στην Αγγλία και επέστρεψε στην Ελλάδα αποφασισμένη: «Θέλω πολύ να το προσπαθήσω με το τραγούδι εδώ και αν δεν το έκανα δεν θα το συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου!», είπε η Ηλέκτρα Ασιθιανάκη.
Με το «Purple Rain» του Prince ανέβασε πολύ τον πήχη, αλλά τελικά δικαιώθηκε. «Φαίνεται ότι εκτός από το τραγούδι σπούδασες και συναίσθημα και προσωπικότητα και όλα αυτά που χρειάζεται μια κοπέλα στην ηλικία σου για να πιάνει ένα τέτοιο τραγούδι στο στόμα της και να το ακούμε χωρίς ίχνος αμφιβολίας», της είπε ο Μιχάλης Κουινέλης μόλις ολοκλήρωσε την audition της.
Η Μαρίζα Ρίζου είχε κάποιες ενστάσεις, αλλά είπε στην Ηλέκτρα: «Μου άρεσε πολύ όπως πείραξες το τραγούδι, μου άρεσε πάρα πολύ η άποψή σου και η ύπαρξή σου».
«Τι περίμενες, να πω όχι;», τη ρώτησε ο Στέλιος Ρόκκος πριν δώσει το δικό του «ναι».
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό





