
X-Factor: Όταν η Ήπειρος συνάντησε τη ροκ μουσική
Οι Bandaloom «ύφαναν» μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη διασκευή του δημοτικού τραγουδιού «Κοντούλα λεμονιά» και του «Feeling Good» της Nina Simone.
Η γυναικεία μπάντα Bandaloom πάντρεψε σε μια διασκευή το ηπειρώτικο δημοτικό «Κοντούλα λεμονιά» με το «Feeling Good», και ενθουσίασε!
Οι τέσσερις γυναίκες που αποτελούν τις Bandaloom επιθυμούν να μοιράζονται τη μουσική τους με τους ανθρώπους και να παρακινήσουν τις γυναίκες να κυνηγάνε το όνειρό τους.
Το όνομά της μπάντας τους περιέχει τη λέξη «loom», που σημαίνει «αργαλειός». Οι Bandaloom «ύφαναν» μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη διασκευή του δημοτικού τραγουδιού «Κοντούλα λεμονιά» και του «Feeling Good» της Nina Simone και πήραν τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή.
«Έρχεστε να επιβεβαιώστε πόσο ταιριάζει η Ήπειρος και το δημοτικό τραγούδι με τη ροκ σκηνή», είπε ο Στέλιος Ρόκκος δίνοντάς τους συγχαρητήρια. «Φαίνεται ότι παίζετε και τραγουδάτε καιρό μαζί, περπατάτε παρέα και συμπορεύεστε ως προς τις λέξεις και τις αξίες. Δηλώνω excited!», σχολίασε η Μαρίζα Ρίζου.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μύρισε εκλογές
- Λαζόπουλος για την παρακολούθησή του με Predator: Oι ιδιώτες ήθελαν να μάθουν αν θα ζήσω ή αν θα πεθάνω;
- Οι ΗΠΑ… διασπείρουν πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη – Ποιες εταιρείες κερδίζουν
- Ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προειδοποιεί ότι επίκειται νέα μαζική πυραυλική επίθεση από τη Ρωσία
- Γιορτή σήμερα 3 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




