
Ο Σουάρες άφησε πίσω τον Μέσι: «Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω;»
Ο Λουίς Σουάρες πέρασε μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι ως ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής με το εντυπωσιακό 29ο γκολ του.
Ο Λουίς Σουάρες πέρασε μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι ως ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής με το εντυπωσιακό 29ο γκολ του, που βοήθησε την Ουρουγουάη να κερδίσει με σκορ 2-0 τη Χιλή, αφού ο Αργεντινός δεν κατάφερε να…βρει δίχτυα απέναντι στον Ισημερινό (1-1).
«Ειδική βραδιά, ιδιαίτερο παιχνίδι, ειδική φανέλα και ένα γκολ», έγραψε ο Σουάρες στα social media, δίπλα σε μια φωτογραφία του να κρατά τη φανέλα του από τον αγώνα. «Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω σε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές για τη χώρα μου;»
Η Conmebol (συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής) ανέφερε ότι τα 29 γκολ του Σουάρες ήρθαν σε 62 αγώνες, δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Μέσι.
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε διπλασίασε το προβάδισμα της Ουρουγουάης του Ντιέγκο Αλόνσο στις τελευταίες στιγμές του αγώνα. Ο Αλόνσο πήρε τη σκυτάλη από τον Όσκαρ Ταμπάρες τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες που έθεσαν σε κίνδυνο τις ελπίδες πρόκρισής της και έκτοτε παρουσίασε τέσσερις συνεχόμενες νίκες.
Η Ουρουγουάη τερμάτισε τρίτη στον προκριματικό όμιλο πίσω από τη Βραζιλία και την Αργεντινή και μπροστά από τον Ισημερινό, που κατέλαβε την τέταρτη -απευθείας- θέση πρόκρισης.
- Τέσσερις μύθοι για την πρωτεΐνη (και τι ισχύει)
- Καιρός: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες – Δείτε σε ποιες περιοχές
- Το δαχτυλίδι με «ένα από τα οκτώ σπανιότερα διαμάντια στον κόσμο»
- Γιατί νιώθεις να λείπει κάτι από τη σχέση αφού τα κάνεις όλα σωστά;
- Τετραήμερη εργασία: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι κανόνας και όχι εξαίρεση – Το πείραμα που πέτυχε
- Economist: Το μεγάλο deal που θέλει να καταφέρει ο Πούτιν με την Κίνα του Σι


