Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σισέ: «Δεν είμαστε ακόμη πρωταθλητές, έχουμε οκτώ ματς μπροστά μας»

Σισέ: «Δεν είμαστε ακόμη πρωταθλητές, έχουμε οκτώ ματς μπροστά μας»

Ο στόπερ του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο «beIN SPORTS», αναφέροντας πως ακόμη δεν τελειώσε το πρωτάθλημα για τους ερυθρόλευκους, ενώ στάθηκε και στην πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Παπί Σισέ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή σεζόν τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε εθνικό, με τον Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού να έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να ζήσει μεγάλες χαρές και επιτυχίες με την εθνική του ομάδα.

Αρχικά κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και λίγες ημέρες πριν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο 26χρονος άσος του Ολυμπιακού, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «beIN SPORTS» για το ματς κόντρα στην Αίγυπτο, όμαδα την οποία απέκλεισε για να περάσει στα τελικά του Μουντιάλ, αλλά και για την «μάχη» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Νιώθω μεγάλη χαρά και είμαι υπερήφανος που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής περάσαμε στο Παγκόσμιο» σχολίασε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε και ο ίδιος να εκτελέσει πέναλτι, απάντησε: «Ναι θα ήταν υπέροχο να εκτελέσω κι εγώ μπροστά στους Σενεγαλέζους φιλάθλους, αλλά ο Σαντιό Μανέ το εκτέλεσε εξαιρετικά».

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τον προέτρεψε να ετοιμαστεί για πέναλτι και στο Μουντιάλ, απάντησε χαριτολογώντας:«Όχι, θα πάμε να το πάρουμε το Παγκόσμιο χωρίς να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία…».

Ενώ, όταν του είπαν πως η ομάδα του είναι μια ανάσα από το πρωτάθλημα, απάντησε: «Όχι ακόμα. Μπορεί να έχουμε διαφορά δέκα βαθμών, αλλά απομένουν οκτώ παιχνίδια».

Όσο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ναι, υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια, αλλά όχι τώρα. Έχουμε καιρό γι’ αυτά».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024