Στο φώς της δημοσιότητας ήρθαν τα ranking των εθνικών ομάδων από την FIFA, με το σκηνικό στην κορυφή να έχει αλλάξει. Πιο συγκεκριμένα η Βραζιλία, «γκρέμισε» από την πρώτη θέση το Βέλγιο το οποίο υποχώρησε στην δεύτερη.
Ακολουθούν οι Γαλλία, Αργεντινή, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, με το Μεξικό να ανεβαίνει 9ο και η Ολλανδία να συμπληρώνει τη δεκάδα. Πτώση για Δανία και Γερμανία που βρίσκονται στην 11η και 12η θέση, αντίστοιχα, πλέον.
Την ίδια ώρα, η Εθνική Ελλάδος παρέμεινε στην 55η θέση του παγκόσμιου ranking, αφού δεν σημείωσε ούτε άνοδο ούτε πτώση μετά τα δύο πρώτα φιλικά με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο όπου είχε μια νίκη και μία ήττα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.