Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου
Αυτή θα είναι η πρώτη επικοινωνία που θα έχει η Ρούλα Πιστιρίγκου με την οικογένειάς της, η οποία έχει δηλώσει πως την στηρίζει και ότι δεν πιστεύει στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) μετέβησαν, το απόγευμα της Πέμπτης, η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα και Ελένη, αντίστοιχα.
Οι δύο γυναίκες έφτασαν στην Αθήνα από την Πάτρα προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες αναμένεται να δώσουν στην 33χρονη ρουχισμό για το διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί, καθώς και να συνομιλήσουν μαζί της.
Φτάνοντας στη ΓΑΔΑ επέλεξαν να μην κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αρκέστηκαν να πουν «σας παρακαλούμε πολύ, κάντε μας τη χάρη», ενώ και οι δύο φορούσαν γυαλιά ηλίου και μάσκες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας