
Ντόρτμουντ: «Αν έρθει η Μάντσεστερ Σίτι, είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε τον Χάαλαντ»
Απόλυτα ειλικρινής παρουσιάστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, σχετικά με το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ στους Γερμανούς.
Όπως όλα δείχνουν αυτή η σεζόν που διανύουμε θα είναι και η τελευταία που βλέπουμε τον Έρλινγκ Χάαλαντ με τα χρώματα της Ντόρτμουντ. Ήδη αρκετά ευρωπαϊκά «μεγαθήρια» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον νεαρό Νορβηγό φορ, με τους Βεστφαλούς όπως φαίνεται να έχουν αποδεχθεί πλήρως την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Μάλιστα αυτό το επιβεβαιώσε με τα λεγόμενα του και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χάνς-Γιόακιμ Βάτσκε, ο οποίος στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε στην γερμανική «Bild» ρωτήθηκε για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ και ήταν απόλυτα ειλικρινής.
«Ακόμα δεν ξέρουμε κάτι από την πλευρά του παίκτη. Αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να τον κρατήσουμε για οικονομικούς λόγους, αν έρθει η Μάντσεστερ Σίτι… Το έχουμε ήδη να συμβεί με τον Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν και τον Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Μαρφίν: Νέα ντοκουμέντα από τη στιγμή της φονικής εμπρηστικής επίθεσης με τους τρεις νεκρούς
- «Προφορική συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σαλάχ»
- Έκρηξη σε αποθήκη οπλισμού στο Κουρδιστάν – Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους [βίντεο]
- Στην κορυφή η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
- Νέο σοκαριστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του Ουκρανού ολιγάρχη και της οικογένειάς του στο Μονακό
- Σκύλος στις ΗΠΑ έβαλε φωτιά στο σπίτι ανοίγοντας την φρυγανιέρα – Τρία κατοικίδια νεκρά [βίντεο]



