Ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, προκαλώντας σοκ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα, σχολίασε το πολύ σοβαρό θέμα του έλληνα φόργουορντ.
Ο ιταλός κόουτς έδειξε φανερά ενοχλημένος με τον Μήτογλου, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα έχει μηδενική ανοχή στο ντόπινγκ, είτε γίνεται εσκεμμένα είτε πρόκειται για επιπόλαιο λάθος.
«Εμείς ως σύλλογος, τόσο από παλιά όσο και φέτος, κάνουμε πάντα το καλύτερο για να αγωνιζόμαστε δίκαια σεβόμενοι τον εαυτό μας, τους αντιπάλους και το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα ντόπινγκ, είτε έγινε από λάθος είτε ηθελημένα. Ελπίζω ο Μήτογλου να έχει τον τρόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να αποδείξει πως ήταν ένα λάθος.
Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν την υπόθεση, αλλά σε κάθε περίπτωση για μας δεν είναι αποδεκτό το ντόπινγκ. Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που εργάζονται στο ιατρικό μας επιτελείο και οι οποίοι συνεχώς υπενθυμίζουν σε όλους ποιοι είναι οι κανόνες. Είμαστε πολύ προσεκτικοί σε τέτοια ζητήματα και αν κάτι γίνει εξωγενώς ενοχλεί εμένα κι όλους μας πολύ».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.