Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Αστυνομικός ερωτοτροπούσε σε δημόσιο χώρο – Το βίντεο έγινε viral

ΗΠΑ: Αστυνομικός ερωτοτροπούσε σε δημόσιο χώρο – Το βίντεο έγινε viral

Ο αστυνομικός όταν έμαθε ότι τον είχαν καταγράψει σε βίντεο που μάλιστα είχαν δει οι πάντες, παραιτήθηκε από την υπηρεσία.

Σε ένα πάρκο στην περιοχή Μίλεν στη Τζόρτζια, δίπλα από το νεκροταφείο, η κάμερα κατέγραψε ένα πρωτοφανές περιστατικό. Αστυνομικός με στολή εν ώρα υπηρεσίας είχε παρατήσει τις περιπολίες και ερωτοτροπούσε με τη σύντροφο του σε δημόσια θέα.

Το πάρκο την συγκεκριμένη ώρα δεν είχε κόσμο, (ούτε και το νεκροταφείο) αλλά ο αστυνομικός δεν υπολόγισε την κάμερα που κρατούσε ένας άνδρας που έκανε επισκευές σε κεραία κινητής τηλεφωνίας και είχε στο «πιάτο» όλο το σκηνικό.

Ο άνδρας αυτός που δεν τον κατάλαβε το ζευγάρι, όταν κατέβηκε από την κεραία, ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο με τον αστυνομικό, στο TikTok. Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο είχε σπάσει όλα τα κοντέρ.

@318dillydilly 🤌 #fypシ #macysownyourstyle #MillenGa ♬ Thinking with My Dick (feat. Juicy J) – Kevin Gates

Το είχαν δει περισσότερα από 15 εκατομμύρια άνθρωποι. Το είδε μάλιστα και ο ίδιος ο αστυνομικός τυχαία ο οποίος κατάλαβε μετά από αυτό ότι δεν είχε πλέον μέλλον στην υπηρεσία.

Το παρελθόν του

Όταν χτύπησε το τηλέφωνο του και τον κάλεσε ο προϊστάμενος του για να απολογηθεί, ο αστυνομικός του ζήτησε συγνώμη, και του δήλωσε ότι παραιτείται. Πάντως όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο αστυνομικός εκτός από «ατακτούλης» είχε κάνει πολλές ζημιές.

Το 2020 η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων του είχε επιβάλλει πρόστιμο επειδή χωρίς άδεια είχε ψάξει τις πινακίδες μιας κοπέλας από το κομπιούτερ μόνο και μόνο επειδή του άρεσε και ήθελε να δει που μένει.

Το 2019 είχε εμπλακεί σε τροχαίο επειδή μιλούσε στο κινητό του και το 2017 είχε εκπυρσοκροτήσει το όπλο του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024