
Πρωτιά για τις εθνικές μας ομάδες γκόλμπολ ανδρών και γυναικών στην Αλεξάνδρεια
Κορυφαίοι σκόρερ του τουρνουά οι Χατζηπάντου και Άγκο
«Έκλεψαν την παράσταση» αλλά και τους… τίτλους, σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο, οι εθνικές μας ομάδες γκόλμπολ στην Αλεξάνδρεια. Κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, την ίδια στιγμή που οι Θανάσης Χατζηπάντου και Βασιλική Άγκο αναδείχθηκαν και πρώτοι σκόρερ του διεθνούς τουρνουά Egyptian Pyramids International Championships.
Η εθνική μας ομάδα των γυναικών, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 και 3-4, κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του τουρνουά. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο πλευρό του οποίου βρίσκεται ο όμιλος ΥΓΕΙΑ, στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε 5-4 του αντίστοιχου της Αιγύπτου και κατέκτησε αήττητο το χρυσό μετάλλιο.
Όσον αφορά στην εθνική ανδρών, με οκτώ σερί νίκες, συμπεριλαμβανομένης κι αυτής του τελικού απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αιγύπτου (4-0), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά. Η ομάδα του Αντώνη Ανάστου, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, κατάφερε στον τελικό να επικρατήσει για τρίτη συνεχή φορά της οικοδέσποινας Αιγύπτου και να φτάσει πανηγυρικά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.
- ΚΚΕ: Ενώ για τις λαϊκές ανάγκες «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα», ο λαός καλείται να ματώσει ξανά για εξοπλισμούς
- Με τρεις μεταγραφές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου
- Ο Τραμπ «κοντά» στην απόφαση για «μαζική επίθεση» στο Ιράν – Μάλλον χωρίς το Ισραήλ
- «Νευρίασαν που δεν ήμουν γυμνή»: Η Λίνα Χίντι για το τοξικό κοινό του Game of Thrones
- Βάσεις 2026: Εκτοξεύτηκαν Πολυτεχνεία και Πληροφορική – Οι νέες τάσεις στις επιλογές των υποψηφίων
- Η Άρσεναλ ρωτάει, ο Τζόλης απαντάει: Αγαπημένο χόμπι, αθλητής και οι στόχοι με τους «κανονιέρηδες» (vid)




