Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκάλυψη Μπιμπίλα για τη δίκη - «Τους είπα ότι...»

Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκάλυψη Μπιμπίλα για τη δίκη – «Τους είπα ότι…»

«Ήμουν στο δικαστήριο, αλλά δυστυχώς...»

Στο εδώλιο κάθισε σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του βιασμού και τις απόπειρες βιασμών.

Η δίκη ξεκίνησε με τεράστια καθυστέρηση, ύστερα από αρκετές διακοπές, τόσο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα εξαιτίας των εντάσεων που δημιουργήθηκαν, όσο και για να αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτό το αίτημα των δύο εκ των τριών μηνυτριών, για καταθέσεις κεκλεισμένων των θυρών.

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να κρατήσει κλειστές τις πόρτες του στις δύο καταθέσεις και ως εκ τούτου, η πρώτη μάρτυρας, εκείνη που κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό, ξεκίνησε την κατάθεση.

«Τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια…»

Στο Μικτό Ορκωτό, βρέθηκαν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αλλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μάλιστα ο τελευταίος, έδωσε το παρών στη δίκη ως πρόεδρος του ΣΕΗ, αλλά και ως μάρτυρας, ωστόσο δεν τον άφηναν να μπει στην αίθουσα.

«Ήμουν στο δικαστήριο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα, έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κοροναϊού. Εγώ είπα ότι ‘με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω’» μετέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και συνέχισε:

«Και αφού τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα, εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024