Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες... - Τα 3 ζώδια που δεν θα ησυχάσουν αν δεν σε εκδικηθούν

Και βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες… – Τα 3 ζώδια που δεν θα ησυχάσουν αν δεν σε εκδικηθούν

Μείνετε μακριά από αυτά τα ζώδια

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Εκείνοι που έπειτα από ένα σκάρτο φέρσιμο θα αφήσουν το κάρμα να αναλάβει δράση και εκείνοι που δεν θα ησυχάσουν αν δεν εκδικηθούν.

Η δεύτερη κατηγορία χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες. Σε εκείνους που θα αντιδράσουν πάνω στα νεύρα και τον θυμό τους και σε εκείνους που θα σχεδιάσουν την εκδίκησή τους βήμα βήμα.

Όπως και να έχει, αν θέλετε να μάθετε με τι ανθρώπους έχετε να κάνετε και αν ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, ρίξτε μια ματιά στα άστρα. Μπορεί να σας βοηθήσουν.

Κριός

Το ταπεραμέντο τους είναι από τη φύση του εκρηκτικό. Οι Κριοί ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς και η φλογερή προσωπικότητά τους δεν μπορεί να αφήσει τίποτα ασυγχώρητο. Αν κάποιος τους σχολιάσει αρνητικά ή τραβήξει πάνω του την προσοχή, θα καταστρώσουν το το τέλειο σχέδιο για να τον εκδικηθούν και να τον νικήσουν. Μισούν όταν οι άλλοι τους ξεπερνούν και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν κανενάν να τους κλέψει τα πρωτεία.

Παρθένος

Αρκετά επιφανειακοί και διπρόσωποι, όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου δείχνουν φιλικοί και γλυκείς μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους – να σας καταστρέψουν. Η κριτική τους ικανότητα τούς βοηθά πολύ στα σχέδιά τους, ενώ η κεκαλυμμένη κακία τους δύσκολα γίνεται αντιληπτή στους άλλους.

Σκορπιός

Δεν αποτελεί έκπληξη η παρουσία του σκορπιού στη λίστα, αφού είνα γνωστό πως είναι ένα από τα πιο εκδικητικά ζώδια. Δεν θα διστάσει να ρίξει το δηλητήριό του σε όποιον θεωρεί πως δεν θέλει το καλό του ή εμποδίζει τους στόχους του. Είναι ιδιαίτερα πονηρός και ικανός να καταστρώνει τα πιο περίπλοκα σχέδια εκδίκησης.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024