
Ζορζίνιο: «Τα χαμένα πέναλτι με την Ελβετία θα με κυνηγούν για το υπόλοιπο της ζωής μου»
Όχι μόνο δεν κρύφτηκε, αλλά ο Ζορζίνιο τα έβαλε με τον εαυτό του μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από τη Βόρεια Μακεδονία.
Μια από τις πιο «μαύρες» σελίδες της ιστοράις της έγραψε χθες το βράδυ η Ιταλία. Η Σκουάντρα Ατζούρα ηττήθηκε από τη Βόρεια Μακεδονία στα μπαράζ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έτσι είπε «αντίο» στο Κατάρ πριν καν ξεκινήσει η διοργάνωση.
Ένας από τους μοιραίους της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν ο Ζορζίνιο. Όχι για κάποιο λάθος του στο χθεσινό παιχνίδι αλλά για δύο χαμένα πέναλτι που είχε στα προκριματικά με την Ελβετία.
Διότι, εάν είχε σκοράρει έστω το ένα από αυτά, η Ιταλία θα είχε περάσει απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και δεν θα είχε χρειαστεί να αγωνιστεί στα μπαράζ. Ο μέσος της Τσέλσι μίλησε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης και δεν κρύφτηκε, καθώς στάθηκε στα δύο του χαμένα πέναλτι.
«Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη. Πονάω τόσο πολύ. Δεν νομίζω ότι μας έλειπε η δημιουργικότητα, καθώς κυριαρχούσαμε στους αγώνες και δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε.
Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα τελευταία παιχνίδια κάναμε μικρά λάθη και δεν μπορέσαμε να συνέλθουμε από αυτά. Αυτά έκαναν τη διαφορά.
Πονάω όταν σκέφτομαι τα χαμένα πέναλτι. Τα σκέφτομαι ακόμη και θα με στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μας λένε ότι πρέπει να το κεφάλι και να συνεχίσουμε, αλλά είναι δύσκολο».
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβηττό για αυτοσχέδιους αγώνες – Εντοπίστηκαν δύο οδηγοί που έκαναν drift
- Οι ΗΠΑ σφυροκοπούν το Ιράν – Νέα πλήγματα μετά τον θάνατο των Αμερικανών στρατιωτών
- Το βίντεο που ανέβασε η Ισπανία ενόψει τελικού (vid)
- Σταύρος Φλώρος και Μάνος Μαλλιαρός ξανά μαζί – H συγκινητική συνάντηση των δύο συμπαικτών
- Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες με τα φωσφοριζέ γιλέκα – Πώς έμπαιναν σε διαμερίσματα παριστάνοντας εργάτες συνεργείου
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)

