Ημέρα μπαράζ Παγκοσμίου Κυπέλλου η σημερινή, με τους ημιτελικούς αγώνες στην ευρωπαϊκή ζώνη να γεμίζουν το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.
Μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας έχουν απομείνει 11 ομάδες, που διεκδικούν τα 3 τελευταία εισιτήρια για το Κατάρ, ενώ η Πολωνία, που είχε κληρωθεί με τους Ρώσους, προκρίθηκε απευθείας στους τελικούς.
Συγκεκριμένα, τα φαβορί Ιταλία και Πορτογαλία είναι στην τρίτη διαδρομή, με τους Ατζούρι να αντιμετωπίζουν τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ η ομάδα του Φερνάντο Σάντος την Τουρκία, με τους δύο νικητές να λύνουν τις διαφορές τους στον τελικό.
Από εκεί και πέρα, στο πρώτο μονοπάτι τα δύο ζευγάρια είναι Σκωτία-Ουκρανία και Ουαλία-Αυστρία, με το πρώτο παιχνίδι να έχει μετατεθεί για τον Ιούνιο λόγω του πολέμου, ενώ στο δεύτερο μονοπάτι η Σουηδία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα κοντραριστεί με την Τσεχία.
Όλες οι αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν απόψε στις 21:45, ενώ οι τρεις τελικοί θα διεξαχθούν στις 29 Μαρτίου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών