Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να κλέψει αντικείμενα από εκκλησία

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να κλέψει αντικείμενα από εκκλησία

Ο 46χρονος αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει αντικείμενα αξίας από Ιερό Ναό

Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών, συνολικά 7 περιπτώσεις κλοπών και 2 απόπειρες κλοπής. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν συνολικά 11 άτομα.

Μεταξύ των περιπτώσεων που εξιχνιάστηκαν ήταν και αυτή ενός 46χρονου, ο οποίος στις αρχές Ιουνίου προσπάθησε χωρίς επιτυχία να κλέψει αντικείμενα αξίας από εκκλησία και στη συνέχεια διέφυγε από παράθυρο τρίτου ορόφου χρησιμοποιώντας ένα σχοινί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

“Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος 11 συνολικά ατόμων.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν 9 περιπτώσεις κλοπών (τετελεσμένες και σε απόπειρα), ήτοι 2 διαρρήξεις οικιών, 3 κλοπές από καταστήματα, μία κλοπή ποδηλάτου, 1 κλοπή κινητού και 2 απόπειρες κλοπής, που έλαβαν χώρα σε περιοχές εδαφικής τους αρμοδιότητας κατά τα προηγούμενα έτη. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σχηματισμού δικογραφίας σε βάρος:

• 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος αρχές Ιουνίου του 2021 αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει αντικείμενα αξίας από Ιερό Ναό και στη συνέχεια διέφυγε, με τη χρήση σχοινιού, από παράθυρο τρίτου ορόφου.

• 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα τέλη Οκτωβρίου το 2020 έως τέλη Μαΐου του 2021 διέρρηξε διαμέρισμα 5ου ορόφου στο κέντρο της πόλης, όπου αφού παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα κάνοντας χρήση των χώρων, αποχώρησε αφαιρώντας έναν φορητό Η/Υ,  οινοπνευματώδη ποτά αξίας περίπου 6.000 ευρώ και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές.

• Δύο ημεδαπών γυναικών ηλικίας 46 και 48 ετών, οι οποίες προσποιούμενες τις πελάτισσες αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από κατάστημα στο κέντρο της πόλης, ενδύματα αξίας περίπου 350 ευρώ.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.”

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024