Πάντος: «Περάσαμε δύσκολα αλλά τα καταφέραμε»
Χαρούμενος με τη μεγάλη επιτυχία της Κ15 του Ολυμπιακού δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Πάντος.
Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κ15 της Super League με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Τάσος Πάντος. Ο προπονητής της Κ15 του Ολυμπιακού ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι πέρασαν δύσκολα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις άριστες συνθήκες εργασίας που έχουν οι Πειραιώτες.
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
«Ήταν ένας συναρπαστικός τελικός, αυτό που βλέπετε σεις εδώ είναι το επιστέγασμα μίας ολόκληρης χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη που μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε άψογες συνθήκες, άπαντες στον Ρέντη, όσους προπονητές είχαν αυτά τα παιδιά, αυτούς τους γίγαντες των 15 ετών. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, μέτρησε η καρδιά, το μέταλλο των πρωταθλητών και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.
Περάσαμε μία δύσκολη βδομάδα με αρκετές αποχωρήσεις παικτών και μελών του σταφ λόγω κορωνοϊού, αυτό μας έκανε πιο ατσάλινους, ήμασταν σίγουροι ότι θα βρούμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε, τα παιδιά αυτά έχουνε μικρό ύψος αλλά το ανάστημά τους είναι τεράστιο».
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα




