Ο Κώστας Τσιμίκας περνάει καλά στην Λίβερπουλ και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο Έλληνας φουλ μπακ των «Reds» έλαβε μέρος στο ξεκαρδιστικό challenge για το «ποιος είναι ο κορυφαίος συμπαίκτης;» μαζί με τους Ντιόγκο Ζότα και Τιάγκο Αλκάνταρα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι οργάνωσε η χορηγός των «Reds» «Thinkmarkets» και στο οποίο πρωταγωνίστησε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού με σκοπό: να πείσει έναν συμπαίκτη του να του τραγουδήσει το δικό του τραγούδι.

Πρώτος ξεκίνησε ο Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος βρήκε τον… κάπτεν Τζόρνταν Χέντερσον και τον ξελάσπωσε γρήγορα. Στην συνέχεια προσπάθησε ο Ντιόγκο Ζότα ο οποίος «κατάφερε» τελικά τον Χάρβεϊ Έλιοτ.

Τέλος ήταν η σειρά τον Κώστα Τσιμίκα να δοκιμάσει την τύχη του, ωστόσο γρήγορα ο 25χρονος μπακ συνειδητοποίησε ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμα δικό του τραγούδι από τους φίλους της ομάδας, συνεπώς έπρεπε να κάνει από μόνος του την… αρχή.

Αφού δέχθηκε αρκετές… «πόρτες» τελικά ο Ιμπραχίμα Κονατέ ήταν εκεί για να σώσει τον «Τσίμι», ο οποίος αφού αρχικά διέκοψε το φαγητο του στην συνέχεια άρχισε να ραπάρει στα γαλλικά κάνοντας όλη την αίθουσα να «δακρύσει» από τα γέλια.

Τελικά ο Τσιμίκας έχασε την νίκη από τον Τιάγκο, ωστόσο ξέρει πλέον πως έστω και ανεπίσημα απέκτησε το πρώτο του τραγούδι ως μέλος της Λίβερπουλ.

Απολαύστε: