Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Πύργου: Ο αντιδήμαρχος που βοηθάει με πράξεις

Δήμος Πύργου: Ο αντιδήμαρχος που βοηθάει με πράξεις

Στο Δήμο Πύργου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος δηλώνει παρών στο φιλανθρωπικό και παιδαγωγικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου και δεσμεύεται για τη συνεχή στήριξη του.

Απόλυτη στήριξη στο έργο της Κιβωτού το Κόσμου από τον αντιδήμαρχο Παιδείας στο Δήμο Πύργου. Συνήθως οι Δήμαρχοι θέλουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και πολλές φορές οι πραγματικοί πρωταγωνιστές υπομένουν τους άτυπους κανόνες της …ιεραρχίας.

Σήμερα θα αναφερθούμε όμως στον αντιδήμαρχο Παιδείας και υπεύθυνο του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου, Γιάννη Πλεμμένο, που στηρίζει έμπρακτα το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος είχε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της «Κιβωτού του κόσμου» με τον γενικό διευθυντή του Οργανισμού Αναστάση Ιωσήφ και την υπεύθυνη του χώρου Άντυ Θεοδωρακοπούλου.

Ο κ. Πλεμμένος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε όλους τους χώρους και τις διδακτικές αίθουσες καθώς και να γνωρίσει από κοντά τα δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών που έχουν βρει καταφύγιο στην «κιβωτό». Επιπλέον ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους για όλες τις δράσεις του Οργανισμού που πολλαπλασιάζονται διαρκώς ακολουθώντας το όραμα του πατέρα Αντώνιου, ιδρυτή της «Κιβωτού του κόσμου».

Μάλιστα ένα από τα βασικά θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση ήταν η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πύργου και του οργανισμού, το επόμενο διάστημα.

«Ο Δήμος Πύργου στηρίζει τις πρωτοβουλίες όλων των ανθρώπων της «Κιβωτού του κόσμου». Όλων, όσοι εργάζονται αλλά και συμβάλλουν με κάθε τρόπο για να καλυτερεύσουν τη ζωή των παιδιών που χρειάζονται την στήριξη και τη βοήθεια όλων μας. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους και σύντομα η συνεργασία μας θα ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο με μνημόνιο συνεργασίας» δήλωσε ο κ. Πλεμμένος μετά την επίσκεψή του στα γραφεία του Οργανισμού.

Επιπλέον ο κ. Πλεμμένος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του μπαζάρ του οργανισμού όπου εκτίθενται δημιουργίες των παιδιών, στηρίζοντας μέσω του Γραφείου Εθελοντισμού αυτή την προσπάθειά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Κιβωτός του κόσμου» και ο πατέρας Αντώνιος ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα στα βραβεία εθελοντών που διοργάνωσε πριν λίγους μήνες για πρώτη φορά ο Δήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού όπου τιμήθηκαν δεκάδες εθελοντές για την αλτρουιστική τους δράση.

Ο κ. Πλεμμένος, ενημέρωσε τους υπεύθυνους ότι ο Δήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού προγραμματίζει μια σειρά αποστολή τροφίμων μακράς διαρκείας στο πιο κοντινό παράρτημα της «κιβωτού» και συγκεκριμένα στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση το καλοκαίρι να επισκεφτούν με τα παιδιά την περιοχή στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών που διοργανώνει ο Οργανισμός.

Το να στηρίζεις, σημαίνει να πηγαίνεις και να βλέπεις τα πρόσωπα εκείνων που στηρίζεις. Ο αντιδήμαρχος Πλεμμένος έκανε ακριβώς αυτό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024