Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεμπρόν: «Δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνει εμμονή το ρεκόρ στο σκοράρισμα»

Λεμπρόν: «Δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνει εμμονή το ρεκόρ στο σκοράρισμα»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απέχει 1.440 πόντους από τον Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ για να κατακτήσει την κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών στο NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA, προσπερνώντας τον Καρλ Μαλόουν, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σημειώνοντας 36.928 πόντους σε 19 χρόνια καριέρας με τους Τζαζ (1985-2003) και τους Λέικερς (2003-2004).

Ο Βασιλιάς πέτυχε 38 πόντους κόντρα στους Ουίζαρντς, φθάνοντας συνολικά τις 36.947 πόντους και πλέον απέχει 1.440 πόντους από τον Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ (38.387).

Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δε θα σκέφτεται συνέχεια το ρεκόρ σκοραρίσματος.

«Απλώς και μόνο ότι αποτελώ κομμάτι αυτής της Λίγκας για τόσα χρόνια και ότι μπαίνω στην εξίσωση με ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών που μεγάλωσα βλέποντάς τους και με ενέπνευσαν… Δεν ξέρω… Χάνω τα λόγια μου.

Είναι τεράστια τιμή για εμένα, την πόλη μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που ζούμε αυτές τις στιγμές σε αυτό το ταξίδι. Και γι’ αυτούς ακριβώς το κάνω. Σε κάθε περίπτωση, δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνει εμμονή το ρεκόρ. Παίζω όπως συνηθίζω να παίζω όλα αυτά τα χρόνια.

Απλώς, όλα αυτά τα ρεκόρ προέκυψαν στην πορεία, παίζοντας το παιχνίδι με το σωστό τρόπο. Προσπαθώντας, δηλαδή, να κερδίσω κάθε ματς και παίζοντας για τους συμπαίκτες μου. Ελπίζω λοιπόν κάποια στιγμή να έλθει το ρεκόρ, όμως δε θα το σκέφτομαι τόσο πολύ μέχρι να πλησιάσω σε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεμπρόν.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024