Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Αρναούτογλου: Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία - Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου

Σάκης Αρναούτογλου: Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου

Ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά την 25η Μαρτίου ενώ η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ προειδοποιώντας για τις ισχυρές χιονοπτώσεις που θα έρθουν το επόμενο τριήμερο και κυρίως θα εκδηλωθούν την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός θα αρχίζει να βελτιώνεται σημαντικά από την Πέμπτη, ενώ την 25η Μαρτίου η θερμοκρασία θα ανέβει σημαντικά.

Για την ακρίβεια ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει πως ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά την 25η Μαρτίου ενώ η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, από την Κυριακή 27 Μαρτίου ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση με βροχές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου: 

«Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Όπως είχα αναφέρει και από την προηγούμενη εβδομάδα αν και το κρύο θα διατηρηθεί και τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, από την Πέμπτη και κυριώς την 25η Μαρτίου ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητότατη άνοδο και στα ηπειρωτικά πεδινά το μεσημερί θα αγγίξει και τους 20 με 22 βαθμούς με εξασθενημένους γενικά τους ανέμους.

Νέα αλλαγή του καιρού αναμένεται να κατά πάσα πιθανότητα προκύψει απο την Κυριακή 27 Μαρτίου στη δυτική Ελλάδα με νοτιάδες όμως και κάποιες βροχές, που θα δούμε τις επόμενες ημέρες πόσο αξιόλογες θα είναι! Ραντεβού λοιπόν από αύριο στα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 για περισσοτερες λεπτομέρειες!

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024