
Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί μιλώντας για την υιοθεσία της κόρης της από την Σιέρα Λεόνε
«Σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού», τονίζει η ηθοποιός.
Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στο Dot η Ευγενία Δημητροπούλου.
Η γνωστή ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για πρώτη φορά για την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε.
Αναφέρθηκε στο πώς πήραν αυτήν την απόφαση με τον σύζυγό της αλλά και στις δυσκολίες που συνάντησαν.
«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, σημείωσε: «Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα».
«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση», κατέληξε.
Δείτε όσα εξομολογήθηκε
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



