
Ορίστηκαν τα παιχνίδια της Μπάγερν με Φενέρ και Αρμάνι
Στις 4/4 το εξ αναβολής Φενερμπαχτσέ-Μπάγερν, στις 29/3 το Αρμάνι-Μπάγερν.
Μετά από δύο αναβολές ελέω κορονοϊού, ο αγώνας Φενέρμπαχτσε-Μπάγερν Μονάχου της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague ορίστηκε για τις 4 Απριλίου (19:45).
Τα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της Φενερμπαχτσέ είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί και ο αγώνας της Μπάγερν με την Αρμάνι Μιλάνο για την 30ή αγωνιστική, το οποίο ορίστηκε για τις 29 Μαρτίου.
Πλέον, η Μπάγερν θα κληθεί να δώσει τέσσερις αγώνες σε δέκα ημέρες, αφού στις 29 Μαρτίου αγωνίζεται στο Μιλάνο με την Αρμάνι, εν συνεχεία υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα την 1η Απριλίου για την 33η αγωνιστική, στις 4 Απριλίου αγωνίζεται στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρ, ενώ στις 8 Απριλίου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στην Μαδρίτη για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
- Δίδαξαν με το παράδειγμα τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού
- Τουρκία: Επίθεση με πυροβολισμούς δέχτηκε ο αδερφός του πρώην ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν εμφανιζόταν βασιλικότερος των δανειστών την περίοδο των Μνημονίων
- Betsson Talks: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Παραδίδεται η Φοιτητική Εστία στο Καρπενήσι-Επίσκεψη Περιφερειάρχη
- Τρέχουν να αποτρέψουν… αρρυθμίες στην ΚΟ της ΝΔ – Παρασκηνιακές ζυμώσεις μέχρι την τελευταία στιγμή

