Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: Το μήνυμα του Σβαρτσενέγκερ στον Πούτιν και τους Ρώσους στρατιώτες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το μήνυμα του Σβαρτσενέγκερ στον Πούτιν και τους Ρώσους στρατιώτες

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ κάλεσε τον Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο.

Μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία απευθυνόμενος στον Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και τους Ρώσους στρατιώτες έστειλε ο χολιγουντιανός ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

«Θυσιάζεστε»

Με βίντεο που ανήρτησε στα social media, ζήτησε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν «να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο» και είπε στους Ρώσους στρατιώτες ότι οι ζωές τους «θυσιάζονται για έναν παράλογο πόλεμο που καταδικάζεται από ολόκληρο τον κόσμο».

Σε ένα βίντεο διάρκειας εννέα λεπτών που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Twitter, περιέγραψε την ιστορία του με τη Ρωσία και είπε ότι η «δύναμη και η καρδιά του ρωσικού λαού» τον ενέπνεε πάντα.

Μέρος του στόχου του βίντεο ήταν να προσπαθήσει να κάνει τους Ρώσους στρατιώτες να συνειδητοποιήσουν περισσότερο τις συνθήκες γύρω από τη σύγκρουση, είπε. Για τους Ρώσους στρατιώτες που θα έτυχε να ακούν το συγκεκριμένο μήνυμα είπε «γνωρίζετε ήδη μεγάλο μέρος της αλήθειας που έχω μιλήσει. Το έχετε δει με τα μάτια σας».

«Δεν είναι για την υπεράσπιση»

Ο Σβαρτζενέγκερ πρόσθεσε επίσης πως αυτός δεν είναι ο πόλεμος για την υπεράσπιση της Ρωσίας που έκαναν οι παππούδες σας ή ο προπάππους σας, αναφερόμενος στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. «Αυτός είναι ένας παράνομος πόλεμος», είπε.

Απευθυνόμενος ευθέως στον Ρώσο πρόεδρο, ο Σβαρτσενέγκερ σημείωσε: «Στον Πρόεδρο Πούτιν, λέω: Εσύ ξεκίνησες αυτόν τον πόλεμο. Εσείς οδηγείτε αυτόν τον πόλεμο. Μπορείτε να σταματήσετε αυτόν τον πόλεμο».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024