
Χωρίς φιλάθλους στα εντός έδρας ματς του Champions League η Τσέλσι!
Σύμφωνα με το Sky Sports, οι «μπλε» δεν μπορούν να πουλήσουν εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσουν φέτος στο Champions League, εφόσον περάσουν το εμπόδιο της Λιλ.
Όλο και πιο δύσκολη φαίνεται πως γίνεται η κατάσταση για την Τσέλσι αυτή τη στιγμή.
Μετά το «στοπ» της βρετανικής κυβέρνησης με την πώληση των εισιτηρίων και τους πολλούς περιορισμούς που έχουν ανακοινωθεί, φαίνεται πως και η UEFA ετοιμάζεται να πάρει θέση και να στριμώξει ακόμα περισσότερο τους «μπλε»!
Σύμφωνα με το Sky Sports, οι κυρώσεις που έχει ανακοινώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, υποχρεώνουν την UEFA να πάρει τα δικά της μέτρα και έτσι όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία δεν θα επιτρέψει στην Τσέλσι να δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους της για τα εντός έδρας παιχνίδια, εφόσον καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Λιλ απόψε (22:00).
Έτσι, οι «μπλε» θα αγωνιστούν χωρίς φιλάθλους σε όλα τους τα επόμενα παιχνίδια στο Champions League για τη φετινή σεζόν, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο μια ενδεχόμενη καλή πορεία για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, στον δρόμο για την υπεράσπιση του τίτλου.
Όλα ωστόσο θα αλλάξουν σε περίπτωση που οι «μπλε» αλλάξουν χέρια πριν από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο Champions League, καθώς τα μέτρα θα έχουν ισχύ μόνο με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην ιδιοκτησία της ομάδας.
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
