Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική: Τι αποφασίζει ο Πογέτ για Μανωλά και Σωκράτη

Εθνική: Τι αποφασίζει ο Πογέτ για Μανωλά και Σωκράτη

Ο Γκουστάβο Πογέτ στις πρώτες του κλήσεις στην εθνική ομάδα για τα ματς με Ρουμανία και Μολδαβία φαίνεται πως δε θα επιλέξει τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο

Ο Γκουστάβο Πογέτ, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με την εθνική ομάδα, αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει τις πρώτες του κλήσεις για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η «γαλανόλευκη» θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με Ρουμανία και Μολδαβία στα τέλη Μαρτίου και ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα επιλέξει τους «εκλεκτούς» για τα δύο ματς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ουρουγουανός προπονητής δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες εκπλήξεις και πολλές αλλαγές στην πρώτη αποστολή της νέας εποχής της Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσαν πιθανότητα δε θα είναι στις επιλογές του ο Κώστας Μανωλάς, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Σιόβας.

Συγκεκριμένα, ο Πογέτ αναμένεται να έχει παρόμοιες κλήσεις με τον προκάτοχό του, Τζον Φαν Σιπ, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι στα επίσημα ματς δεν είναι πιθανό να κληθεί κάποιος εκ των τριών ή ακόμη και οι τρεις ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, ο Πογέτ καλείται να αποφασίσει τι θα γίνει και με το πρόβλημα στο δεξιό άκρο της άμυνας της Ελλάδας, μιας και ο Θανάσης Ανδρούτσος δεν αγωνίζεται πλέον στον Ολυμπιακό.

Σήμερα θα φανεί από τις κλήσεις ποιον θα επιλέξει ο Ουρουγουανός, που δεν αποκλείεται να καλέσει τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος ουσιαστικά είναι αυτός που παίζει στη συγκεκριμένη θέση πλέον στον Ολυμπιακό.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024