
Πάει για νέο «μπαμ» η Άστον Βίλα: Προσφέρει συμβόλαιο στον Σουάρες
Η Άστον Βίλα μετά τη μεταγραφή του Φελίπε Κουτίνιο ετοιμάζει νέα «βόμβα» το καλοκαίρι, καθώς καταθέτει πρόταση στον Λουίς Σουάρες.
Η Αστον Βίλα θέλει να εντυπωσιάσει και στις καλοκαιρινές μεταγραφές μετά το εντυπωσιακό ντεμαράζ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Μετά την απόκτηση τον Ιανουάριο των Φιλίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα και του Λούκας Ντίνιε από την Εβερτον, η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ επιμένει και θέλει να πάρει στο «Βίλα Παρκ» τον Λουίς Σουάρες.
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο 34χρονος Ουρουγουανός επιθετικός δεν είναι στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε για την Ατλέτικο Μαδρίτης και σκέφτεται το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου είχε κάνει σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ως συμπαίκτης του Τζέραρντ.
Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ η ομάδα του Μπέρμιγχαμ του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 16 εκατ. ευρώ.
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)

