Πανικός προκλήθηκε στην ομάδα των Κόκκινων στο Survivor, μετά την σφοδρή σύγκρουση που υπήρξε ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.
O Τάκης του ανέφερε πως αν δεν αναθεωρήσει για όσα του είπε νωρίτερα, θα απευθυνθεί σε δικηγόρο. Από την άλλη ο Σπύρος του απάντησε ακόμα σε πιο έντονο ύφος δίχως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα στη λογομαχία τους. Εκείνη τη στιγμή η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Συμβούλιο γιατί ένιωσε αδιαθεσία κι όταν επέστρεψε μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψαν μια φράση που άκουσαν πως είπε ο Τάκης για την Ευρυδίκη.
«Αυτό που είπες ήταν πολύ άσχημο. Δεν λες κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει κάτι τέτοιο. Είπες ότι αυτά που είπε ο ακατανόμαστος, καλά έκανε και στα είπε».
,
Ο Τάκης έγινε έξω φρενών και ζήτησε από την παραγωγή να παίξουν όσα είπε. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου καθώς ο ίδιος ανέφερε πως δεν χρησιμοποίησε τέτοιες εκφράσεις και δεν εννοούσε όσα είχε αναφέρει ο Βαλάντης για την Ευρυδίκη.
«Δεν μπορώ θα φύγω. Μου λέτε ότι είπα ένα πράγμα ίδιο με έναν τοξικό άνθρωπο. Δεν το αντέχω».
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.