
Έγκλημα στην Καβάλα: «Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί…»
Τι λέει ο πρόεδρος του χωριού Δημοσθένης Δαλκαράνης.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Χρυσοχώρι Καβάλας από τη δολοφονία της 83χρονης ηλικιωμένης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της, από τα χέρια του ίδιου της του 23χρονου εγγονού.
Για το περιστατικό μίλησε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του χωριού Δημοσθένης Δαλκαράνης.
- Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη γιαγιά του για ένα ποτήρι νερό και μετά πήρε τηλέφωνο στο γραφείο κηδειών
«Συνέβησαν κατά καιρούς φασαρίες, απασχολούσαν την αστυνομία και στείλαμε μερικές φορές ανθρώπους από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” αλλά τους έδιωχναν, τόσο η θανούσα όσο και ο δράστης. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο. Τη συμβουλεύαμε» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της κοινότητας.
Ερωτηθείς για όσα συζητώνται αναφορικά με την τύχη του παππού της οικογένειας και τις υπόνοιες για το πώς έφυγε και ο ίδιος από τη ζωή, ο κ. Δαλκαράνης σημείωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικά.
«Τα τελευταία χρόνια η Πρόνοια πήρε δύο φορές τον 23χρονο από το σπίτι στο Ψυχιατρείο και μετά από λίγο τον άφηναν να επιστρέψει στο σπίτι» είπε ακόμα, ενώ για την μητέρα του νεαρού ανέφερε ότι έχει φύγει εδώ και χρόνια από το σπίτι, ο δε πατέρας είχε επίσης ψυχολογικά προβλήματα.
«Δεν ήταν ιδιαίτερα ερειστικός, είχε απλώς ξεσπάσματα» σημείωσε ο πρόεδρος της κοινότητας για τον νεαρό δράστη.
- Η FIFA προχωράει σε αλλαγές στο VAR ενόψει Μουντιάλ – Τι είναι ο νέος κανονισμός «αντί-Άρσεναλ»
- Έτοιμος να γίνει τρισεκατομμυριούχος, ο Μασκ ίσως συγχωνεύσει Tesla και SpaceX
- Το μικρό χωριό της Αρκαδίας με την αστείρευτη δημιουργικότητα του
- Κατερίνα Γερονικολού: Ετοιμάζεται για σύμφωνο συμβίωσης με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη;
- Πανελλαδικές 2026: Συνεχίζονται την Τρίτη οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ
- Ξέσπασε ο Πασκουάλ: «Γελοιοποιηθήκαμε, ήμασταν ανύπαρκτοι»



