Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψή της άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψή της άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τις ευχάριστες αλλά και τις δύσκολες τηλεοπτικές της στιγμές και έκανε ειδική μνεία στην μεγάλη της αγάπη, το ραδιόφωνο.

Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/3) η Ναταλία Γερμανού, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Δεν μπορώ να πηγαίνω να παρκάρω και να μην είναι δίπλα το αμάξι σου, και να μη λέμε τα δικά μας. Μου ‘χεις λείψει, σε πεθύμησα», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια και στιχουργός στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ουσιαστικά εγώ ένιωσα ότι έγινα, αυτό που λέμε κανονική παρουσιάστρια, όταν ξεκίνησε το «Μες στη καλή χαρά», στον Alpha, με πρόεδρο τον Δημήτρη Κοντομηνά», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής στον Δημήτρη Κοντομηνά και πρόσθεσε πως μπορεί να μην έκανε παρέα μαζί του, ωστόσο όποτε τον χρειαζόταν ήταν πάντοτε εκεί.

Μιλώντας για την καθημερινότητα της επαγγελματικής της ζωής, η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει διατηρήσει την ανεμελιά στη ζωή της, ωστόσο την έχει χάσει λίγο “τηλεοπτικά”, ίσως λόγω των όσων συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

«Προσπαθώ να ισορροπώ, να κρατώ ψυχαγωγικά κομμάτια στην εκπομπή, γιατί πιστεύω πως δεν είναι όλα για όλους», είπε και σημείωσε ότι προσαρμόζει ένα κομμάτι της εκπομπής της στην επικαιρότητα, ωστόσο πιστεύει πως υπάρχουν εκπομπές ειδικές, τα δελτία ειδήσεων που το κάνουν καλύτερα.

Αναφορικά με την εκπομπή «Chart Show», είπε πως έχει πολλές διαφορές με το αρχικό concept και επισήμανε πως τα κομμάτια των 90’s είναι «ξανά της μόδας», καθώς «μαζί με αυτά ο κόσμος νοσταλγεί και την τότε εποχή».

«Έχει αρκετές διαφορές το τώρα με το τότε. Είχαμε την τύχη τότε που ο Alpha είχε πουληθεί να έχουμε στο κανάλι την RTL, τη μαμά εταιρεία του Chart Show. Τα κάναμε όλα by the book. Είχαμε τους δύο music experts και τον Μίλτο Καρατζά που είναι η εγκυκλοπαίδεια της δισκογραφίας. Δεν παρέκκλινε τίποτα από τις πωλήσεις της IFPI», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο ραδιοφωνικό της σπίτι το «My Radio 104.6».

H ίδια θυμήθηκε πως το καλοκαίρι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Νίκο Νικολακόπουλο, ο οποίος της είπε πως «φτιάχνουμε κάτι πολύ ωραίο και θα σου πω μία μαγική λέξη, θα είναι κάτι πρωτοποριακό και δεν θα έχεις playlist, θα παίζεις ό,τι τραγούδια θες».

Αυτή η δήλωση λειτούργησε σε εκείνη σα να της είπαν πως θα κάνει ραδιόφωνο «στην αμμουδιά και θα σκάει το κύμα μπροστά σου, θα φοράς τα ακουστικά σου και θα πίνεις κοκτέιλ ανανά».

Σημειώνεται πως τη Ναταλία Γερμανού την απολαμβάνουμε καθημερινά στο «My Radio 104.6» από τις 11 έως τη μία το μεσημέρι.

Στην ερώτηση εάν συνεχίζει να γράφει τραγούδια, απάντησε πως το κάνει ακόμη και αποκάλυψε πως έχει γράψει και για εκείνη ένα κομμάτι και της λείπει μονάχα ο συνθέτης και ο τραγουδιστής.

«Με ιντριγκάρει το παίδεμα, η δυσκολία, η στεναχώρια. Είναι κρίμα ωστόσο, γιατί μας αξίζει να μας αγαπάνε και να μας φροντίζουν, να αγαπάμε και να φροντίζουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τη δουλειά της, προσπαθεί να είναι ειλικρινής με τους συναδέρφους της και να τους λέει ό,τι καλό και όποιο παράπονο έχει κατ’ ιδίαν. «Για εμένα έχει μεγάλη σημασία η ευγένεια στους ανθρώπους», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024