Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γκέλα» για τη Μάντσεστερ Σίτι, τεράστια ευκαιρία για τη Λίβερπουλ και... θρίλερ στην Premier League

«Γκέλα» για τη Μάντσεστερ Σίτι, τεράστια ευκαιρία για τη Λίβερπουλ και… θρίλερ στην Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε τα... άχαστα στο Λονδίνο, έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας και η Λίβερπουλ θα έχει την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο εφόσον νικήσει την Άρσεναλ στο ματς που χρωστάει, βάζοντας «φωτιά» στη μάχη του τίτλου

Νέα γκέλα για την Μάντσεστερ Σίτι και… χαμόγελα στη Λίβερπουλ! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κόλλησε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Selhurst Park» αφού σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και δίνει την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να την πλησιάσει στον έναν βαθμό την Τετάρτη (16/3), εφόσον νικήσει στο εξ αναβολής ντέρμπι με την φορμαρισμένη Άρσεναλ στο «Emirates». Κακός δαίμονας για τους «Πολίτες» η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά αφού στον πρώτο γύρο είχε φύγει νικήτρια από το «Etihad» με 2-0.

Η Σίτι ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα στο ματς και απείλησε στο πρώτο 20λεπτο τρεις φορές, με τους Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε και Στόουνς να μην μπορούν να βρουν δίχτυα. Στο 26′ ο Γκουαΐτα είπε «όχι» και σε πλασέ του Ντε Μπρόινε ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Κανσέλο έπιασε τρομερό σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και τον Λαπόρτ στην επαναφορά να αστοχεί από ιδανική θέση.

Το ρεσιτάλ του Γκουαΐτα συνεχίστηκε και στο 32′ όταν ο τερματοφύλακας της Πάλας απέκρουσε το σουτ του Μαχρέζ, με τον Ζαχά να έχει μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Η Σίτι συνέχισε να σφυροκοπά στο δεύτερο μέρος, είχε νέο δοκάρι με τον Ντε Μπρόινε στο 57′ και τον Γκουαΐτα να πραγματοποιεί απίθανη επέμβαση στην επαναφορά σε σουτ του Μαχρέζ ενώ στο 71′ ήταν σειρά του Μπερνάρντο να χάσει απίθανη ευκαιρία από κοντά.

Οι πρωταθλητές άφηναν όλο και περισσότερους χώρους όσο περνούσε ο χρόνος, με την Πάλας να έχει προοπτικές στην κόντρα, αλλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Τελευταία φάση στο ματς ήταν μία κεφαλιά του Λαπόρτ από εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε, την οποία σταμάτησε και πάλι ο Γκουαΐτα.

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Κλάιν, Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ, Κουγιατέ, Σλουπ, Γκάλαχερ, Ολίσε (64’ Αγιού), Ζαχά, Ματετά (64’ Εντουάρ).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κανσέλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Φόντεν

Η βαθμολογία της Premier League:

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024