Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθηναΐς Νέγκα: Το τροχαίο ατύχημα και η οργισμένη ανάρτηση

Αθηναΐς Νέγκα: Το τροχαίο ατύχημα και η οργισμένη ανάρτηση

Δείτε όσα είχε να πει...

Εμφανώς εκνευρισμένη εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα.

Αφορμή για τον εκνευρισμό στάθηκε ένα τροχαίο, που είχε με μια άλλη οδηγό, η οποία παρότι τη χτύπησε, αρνήθηκε να της δώσει τα στοιχεία της για να κάνουν φιλική δήλωση, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός να την εξυβρίσει.

Δείτε όσα έγραψε

«Πριν από λίγο, εκεί που οδηγούσα, μια κυρία με πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου ήρθε και έπεσε πίσω μου, στον πίσω προφυλακτήρα. Βγήκε έξω, της είπα να μου δώσει πολύ γλυκά και ψύχραιμα τα στοιχεία της και δε μου τα έδινε. Προτίμησε μεγάλη γυναίκα να βγει έξω και να ξύνει με το νύχι της τον προφυλακτήρα και να λέει “να, να δεν είναι χτύπημα, είναι βρωμιά”.

Ήθελα να σας ρωτήσω αν σας έχει τύχει τέτοιο πράγμα. Να τρακάρετε με κάποιον, να φταίει, να βγει έξω και να μη σας δίνει τα στοιχεία του. Δε θα καλούσα ποτέ το 100, δε θα απασχολούσα το 100 με κάτι τόσο απλό. Σηκώθηκα και έφυγα, δυστυχώς την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν έπρεπε να το κάνω ήταν λάθος μου. Τώρα, όλο αυτό θα το λύσει η ασφάλεια αλλά, σας έχει τύχει ποτέ να πέσετε σε έναν άνθρωπο τόσο η@@@@ο και τόσο αγράμματο και τόσο γαϊδούρι για να μη δίνει τα στοιχεία του ώστε να κάνει μια φιλική δήλωση και να τελειώσει το θέμα εκεί;» ανέφερε στο βίντεό της η Αθηναΐς Νέγκα.

Ενώ στη λεζάντα του βίντεο συμπλήρωσε: «Είναι δυνατόν το 2022 να υπάρχουν τέτοια γαϊδούρια που δεν ξέρουν πως οι ασφάλειες υπάρχουν για να μην ασχολούνται οι οδηγοί; Να λέμε είμαστε καλά ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κανείς και να συνεχίζουμε τη μέρα μας; Ποιος ο λόγος να μην δώσεις αμέσως τα στοιχεία σου κ να φύγεις κυρία; κράτησα πινακίδα και πήρα την ασφάλεια μου. Θα έρθουν αύριο να εκτιμήσουν τη ζημιά. Η «κυρία» όταν είδε πως επέμενα κλείστηκε στην Mercedes της και δεν κατέβαζε παράθυρο .περίμενε με τα μουτράκια να εξαφανίσει το τρακάρισμα ; Τόση ηλιθιότητα ; Λυπάμαι που έχασα την ψυχραιμία μου κ την έβρισα αλλά σοκαρίστηκα από την τόσο βλακώδη συμπεριφορά».

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

A post shared by @athinaisnega

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024