
Η στιγμή που η παρουσιάστρια των BAFTA ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στον Πούτιν
Ο πόλεμος στην Ουκρανία κράτησε κοινό και βραβευθέντες σε πολύ χαμηλούς τόνους με αρκετούς να κάνουν αναφορά στην ρωσική εισβολή και τον πρόεδρο Πούτιν.
Η 75η τελετή απονομής των Βρετανικών Κινηματογραφικών Βραβείων BAFTA που πραγματοποιήθηκε χθες δεν είχε σε καμία περίπτωση την αίγλη του παρελθόντος.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία κράτησε κοινό και βραβευθέντες σε πολύ χαμηλούς τόνους με αρκετούς να κάνουν αναφορά στην ρωσική εισβολή και τον πρόεδρο Πούτιν.
Ιδιαίτερη αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η κίνηση της παρουσιάστριας της βραδιάς, Ρέμπελ Γουίλσον, λίγο πριν την ερμηνεία της Εμίλια Τζόουνς. Η Αυστραλή ηθοποιός, κωμικός και συγγραφέας παρουσιάζοντας το «Both Sides Now» λέγοντας ότι οι στίχοι παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα στη νοηματική γλώσσα, πρόσθεσε και ένα δικό της σήμα – μια άσεμνη χειρονομία προς τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Οι σκέψεις μας αυτή τη στιγμή είναι και στους ανθρώπους που βασανίζονται από την εισβολή στην Ουκρανία» είπε με νόημα η παρουσιάστρια της βραδιάς. «Η χειρονομία πάει στον Πούτιν», σημείωσε η Ρέμπελ Γουίλσον, έχοντας υψώσει… το μεσαίο της δάχτυλο.
Δείτε το βίντεο
Here’s a lesson in sign language from @RebelWilson #EEBAFTAs pic.twitter.com/4VPGug75Vu
— BAFTA (@BAFTA) March 13, 2022
- Ο ΕΟΦ αποσύρει από την αγορά γνωστό αντισηπτικό – Ο λόγος
- Χανταϊός: Θρίλερ με τους 40 επιβάτες που αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο πριν ξεσπάσει η επιδημία
- Κάθε πότε πρέπει πραγματικά να αλλάζετε smartphone;
- Μαρτίνεθ για Αταμάν: «Είναι… μάστορας στο να επηρεάζει τους διαιτητές»
- Πύργος: Υπό φύλαξη στο νοσοκομείο 17χρονος, έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία
- Ηράκλειο: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Γιώργος και «οδήγησε» στη δολοφονία του 20χρονου Νικήτα


