
Ράνγκνικ για Κριστιάνο: «Αν του κάνει καλό, να τον στέλνουμε κάθε εβδομάδα στην Πορτογαλία»
O Ραλφ Ράνγκνικ αστειεύτηκε σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το ταξίδι του στην Πορτογαλία, τονίζοντας πως αν του κάνει καλό πρέπει να πηγαίνει κάθε βδομάδα.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην Τότεναμ με 3-2 και έμεινε ζωντανή στη «μάχη» της τετράδας, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει… όργια και με χατ-τρικ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι.
O Ραλφ Ράνγκνικ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα σπιρούνια, αστειεύτηκε με το πρόσφατο ταξίδι – αστραπή που έκανε ο Κριστιάνο στην γενέτειρά του απουσιάζοντας από το ντέρμπι του Μάντσεστερ και σκέφτηκε μήπως γίνει σταθερή αυτή η εξόρμηση, αν είναι να επιστρέφει με χατ-τρικ!
Στην επαναφορά του έκανε one-man show στο «Ολντ Τράφορντ» και ο Ραλφ Ράνγκνικ λίγο μετά το 3-2 επί των «σπιρουνιών» ανέφερε: «Αστειευόμασταν ότι ίσως και να κάνει σε όλους καλό να στέλνουμε τον Κριστιάνο κάθε εβδομάδα στην Πορτογαλία, να χάνει προπονήσεις δυο ημερών και επιστρέφοντας να κάνει τέτοια πράγματα».
- «Μια νύχτα μόνο»: Η απόλυτη ανατροπή στη ζωή της Αρετής, μετά το τεστ εγκυμοσύνης
- ΣΥΡΙΖΑ: Σιγή από την κυβέρνηση για τις απευθείας αναθέσεις στους καταδικασμένους για τις υποκλοπές
- Ηράκλειο: Τραυματίστηκε τουρίστρια – Σκόνταψε σε σπασμένες πλάκες
- Πυρά και Βορίδη κατά του Σκέρτσου: Καλό είναι να μην κάνει κριτική αφ’ υψηλού
- Ασλανίδης: Αν ο Καραμανλής δεν λεγόταν έτσι δεν θα δούλευε ούτε σε στάβλο, όχι να έχει το υπουργείο Μεταφορών
- Οι 15 παραβάσεις που μπορούν να σας κάνουν να χάσετε το δίπλωμά σας και να δώσετε ξανά εξετάσεις

